Archive for Mai, 2011

Ligjerat dhe Mëngjes

frauenfruehstueck_3

  Me: 08. Maj 2011 Në: në ora 10:00   Me 8. Maj 2011 në Xhamin “Bashkimi” u organizua një Tubim për Motrat tona, pasi në këtë ditë ishte edhe dita e nënës në Austri. Në këtë Tubim kishim të ftuar Teologen e Xhamis së Welsit „Mesxhid el-Resul” e cila para motrave tona ligjëroi në [...]