Archive for Oktober, 2011

“Shkollimi dhe Edukimi i fëmijëve”

bildung_3

  Me: 30. Tetor 2011 Në: në ora 14:00   Kryesia e Xhamisë “BASHKIMI” dhe shoqata “ARDHMERIA” duke marrë parasysh nevojën e ngritjës së shkollimit dhe edukimit të fëmijëve në përgjithësi dhe shqiptarëve në vecanti sidomos këtu në Austri organizuan një ligjeratë për nënat dhe motrat tona që të mësojnë disa rregulla dhe metoda sa [...]

„Linz-Stadt kennenlernen“

linz_1

“Just as the rainbow looks pretty in the order it is, but if you put colors together without considering their individuality or their role in the whole, the end product would be signify chaos instead of perfect beauty.”   Me këtë Moto filluam shëtitjën tonë në qytetin e Linz-it