Archive for März 1st, 2012

Manifestim për ditëlindjen e Profetit Muhammed a.s.

foto_manifestimi

me Moton „Ti jetojm disa qaste me Muhammedin a.s.“ Shoqata Shqiptare „BASHKIMI“ e cila vepron në Linz të Austris së Epërme (OÖ) organizoi një Manifestim me rastin e ditëlindjes së Profetit Muhammed a.s., ku ishin të pranishëm shumë figura të njohura fetare dhe politike, mysafir të shumtë nga gjitha qytetet e Austris, kryesit e disa [...]