Archive for November 5th, 2012

“Ky ishte Muhamedi a.s.”

  Për kënd po flasim? Po flasim për Muhamedin a.s. Krijesa më e mirë, më i miri që ka ecur në këtë tokë. Ai është zotëriu i të parëve dhe të fundëve, është zotëriu i bijve të Ademit në ditën e gjykimit. E kanë përshkru si jo të gjatë dhe as të shkurtër ishte mesatar, [...]