Archive for November 27th, 2012

„100 vjet Shtetë Shqiptarë“

ImagesCABGXTTT

  Të nderuar vëllezër dhe motra, bashkatdhetarë që jetoni dhe veproni këtu në Austri dhe në Europë dhe ju Shqiptarë anekand botës kudo që jeni, shfritëzojmë nga rasti që në pragë të festës së madhe mbarshqipëtare 28. Nëntorit, ditës së flamurit, 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, tua përcjellim urimet më të përzemërta, për të [...]