Archive for Juni 10th, 2013

Ndihmë vendëve të prekura nga vërshimet me daten 09.06.2013

aufraeumarbeiten090613_5

  Mbasë vërshimeve në Austri të epërme Shoqata “Bashkimi” Linz ju bashkangjitë ndihmës së qytetarëve të Austris në sanimin e gjendjes dhe jemi krenar që patem mundësi ta ndihmojm këtë popull duke mos harruar ndihmen e tyre në vitin 1999 qe ky shtetë bëri të pa munderen që populli ynë shqipëtarë të jetoj i lirë. [...]