Archive for Dezember, 2013

Libri „Lufta për çlirimin e Kosovës 1997-1999“ promovohet në ambientet e SH.SH.I „BASHKIMI“

1464759_438900449543726_1115407860_n

  Më 14 dhjetor 2013 në prezencë të një numri të madh të bashkëatdhetarëve tanë të ardhur nga disa qytete të Austrisë , dhe përfaqesues të shoqatave shqiptare që veprojnë në Austrinë e epërme (ÖO) si shoqata „KOSOVA“ , shoqata „DARDANIA“ , gjithashtu përfaqësues politik , arsimtar e teolog dhe anëtarë të shumtë të shoqatës [...]