Archive for April 29th, 2015

LAJMËRIM – Marshi për 1 Maj 2015

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Të nderuar Vëllezër dhe Motra,   Unioni i shoqatave shqiptare në Linz (Shoqata Shqiptare „Bashkimi“, Shoqata „Ardhmeria“ dhe Shoqata e studentëve) fton të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë në marshin për ditën e punëtorve (1.Maj) . Marshi fillon  në Blumauerstrasse 3-5 (afer PENNY MARKT) deri në Hauptplatz.