Ndihmë vendëve të prekura nga vërshimet me daten 09.06.2013

aufraeumarbeiten090613_5

 

Mbasë vërshimeve në Austri të epërme Shoqata “Bashkimi” Linz ju bashkangjitë ndihmës së qytetarëve të Austris në sanimin e gjendjes dhe jemi krenar që patem mundësi ta ndihmojm këtë popull duke mos harruar ndihmen e tyre në vitin 1999 qe ky shtetë bëri të pa munderen që populli ynë shqipëtarë të jetoj i lirë.

 

Edhe një herë ju Faleminderit! ju jemi mirënjohes tërë jeten!

 

shiko fotot…

 

Dieser Post ist auch verfügbar auf: Gjërmanisht

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply