Urime muaji i shenjtë i Ramazanit

xhami-perendim

Mesazh urimi me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit nga Kryesia e Xhamisë BASHKIMI

Të nderuar vëllezër e motra!

Me rastin e fillimit të Muajit të Shenjtë të Ramazanit,në emrin tim si dhe në  emer te Kryesisë së Xhamisë BASHKIMI u uroj të gjithë antarëve si dhe gjith besimtarëve Myslimanë, që ta kalojnë në paqe së bashku me familjet e tyre!

Le të jetë kjo festë, simbol i të gjitha vlerave morale, të cilat vetë ky muaj na i kujton.

Edhe njëherë, Gëzuar festën е Muajit të Shenjtë të Ramazanit!

 

Kryetar

Skender SHAQIRI

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply