Solidarizim me banorët e Hasanbegut dhe rrethinës

Hasanbeg-6-780x439

Kryetari dhe Kryesia e Shoqatës BASHKIMI Linz shprehin ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të viktimave të Hasanbegut dhe vendbanimeve tjera për reth, për humbjen e më të dashurve të tyre.

 

Të nderuar vëllezër, edhe ne solidarizohemi me vëllezërit dhe motrat tona që kaluan një sprovë, lusim Allahun që familjarëve që kanë humbur më të dashurit gjatë vërshimeve që ndodhen ditë më parë, t´ju shton durimin, gjithashtu ti shpërblen me lehtësim dhe Xhennet InshaAllah.

Banorët e Hasanbegut dhe vendbanimeve tjera sot kanë nevojë për mbështetjen tonë, ne e kemi obligim që t´ju dalim në ndihmë vëllezërve tanë.

SHOQATA BASHKIMI NGA DITA E XHUMA 12.08.2016 FILLON ME GRUMBULLIMIN E MJETEVE FINANCIARE

 

Ftojmë të gjithë Anëtarët dhe bashkëvendasit që të solidarizohen me mundësit që i posedojn.

 

Me respekt,

Skender Shaqiri

(Kryetar i Shoqatës BASHKIMI – Linz)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply