Lajmërim – Kurban Bajrami 12.09.2016

Kurban Bajrami 2016

Të nderuar besimtarë,

ju informojmë se programi i Kurban Bajramit është si vijon:

06:00 – 06:20  Falja e Namazit të Sabahut

06:20 – 07:10 Programi i Kurban Bajramit

07:10 – 07:30 Falja dhe Hutbeja e Kurban Bajramit

Vendi i faljes së Kurban Bajramit:

Diesterwegschule

Khevenhüllerstr. 3, 4020 Linz

Kujdes: Parkingjet e sallës nuk janë në dispozicion për neve, për shkak se është ditë pune (e Hënë) dhe të njejtat shfrytëzohen nga mësimdhënësit e shkolles.

Me këtë rast, të gjithë besimtarëve musliman u´a urojmë festën e Kurban Bajramit, duke i´u dëshiruar gëzim dhe harmoni në familjet tuaja. Lusim Zotin e Madhëruar që t´ua pranon të gjitha lutjet dhe adhurimet tuaja.

Kurban Bajrami 2016
Kurban Bajrami 2016
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply