LAJMËRIM – Marshi për 1. Maj 2017

flyer_1maj_webfaqe_kleiner1_mini_1

Të nderuar Vëllezër dhe Motra,

 

Unioni i shoqatave shqiptare në Linz (Shoqata Shqiptare „Bashkimi“, Shoqata „Ardhmeria“ dhe Shoqata për Edukim dhe Integrim) fton të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë në marshin për ditën e punëtorve (1.Maj 2017) .

Marshi fillon  në Blumauerstrasse 3-5 (afer PENNY MARKT) deri në Hauptplatz.http://www.xhamia-linz.at/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

Unioni i shoqatave shqiptare do të starton marshin para shoqatave tjera. Në Hauptplatz (ku përfundon marshi) do të na presin dhe përshëndesin përfaqësuesit më të lartë të komunës së Linz-it.

Ne do të takohemi te Blumauerplatz te „Penny Markt“ në ora 8:30!! Marshi starton fiks në ora 9:00!!

Ju ftojmë që të merrni pjesë në një numër sa më të madhë, sepse  pjesëmarrja masovike do të tregon seriozitetin dhe vlerën e shoqatave tona SHQIPTARE!

Info: Skender Shaqiri (Kryetar „Bashkimi“): 0676/ 901 00 39  & Rexhep Sahiti (Zv. Kryetar i Unionit): 0650/ 221 06 78

 

Shpresojm të shihemi të hënën!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply