URIME MUAJI I SHENJTË I RAMAZANIT

18671001_831216443702772_7184435361378680212_n

Të nderuar vëllezër dhe motra kudo që ndodheni ne emër të Kryesisë së xhamisë BASHKIMI ju pershëndesim me paqën dhe sigurin qe vjen prej Krijuesit tonë, Mëshirues dhe Meshirbërës dhe tju uroj Gëzuar muajin e Begat te Ramazanit.


Nesër me dat 27. Maj 2017 është dita e par e këtij muaji të madhërishëm, njikohsisht dhe dita e par e agjërimit, në kët muaj Krijuesi i Gjithsisë hap dyert për të gjith besimtarët të cilët e kryejnë kët adhurim me devotshmeri, agjërimi në vetvete përmban sakrificën dhe përkushtimin ndaj Allahut, qellimi kryesor i agjërimit është fitimi i knaqsise se All-llahut…

Me respekt
Kryesia e xhamisë “Bashkimi”

Kryetar
Skender Shaqiri

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply