Archive for the ‘Sport’ Category

Shëtitja me biçikleta 10. Maj 2014

Ashtu siç ju njoftuam ditë më parë, Shoqata Bashkimi organizoi një shëtitje me biçikleta, me relacion: Linz – Wels dhe anasjelltas. Nisja u bë nga Shoqata Bashkimi në ora 08:00, duke vazhduar kështu drejt Leonding-ut, pastaj Traun, ku vizituam liqenin artificial “Oeder See”. Pastaj arritem në qytetin e Welsit, ku së pari vizituam Shoqaten Iliria, […]

IMAMËT DHE PRIFTËRINJT NË NDESHJEN MIQËSORE TË FUTBOLLIT

  Integrimi i muslimanëve në Austri është një nga prioritet e Bashkësisë islame të Austrisë dhe e muslimanëve në përgjithësi.  Në Austri zhvillohen shumë aktivitete multikulturore dhe multireligjioze si nga Bashkësia Islame, po ashtu edhe nga qendrat islame anekënd Austrisë.

Edhe një aktivitet sportiv, për të rinjët shqiptar

  Islami erdhi si fe universale dhe e harmonizuar. Erdhi ti rregullojë cështjet e kësaj bote dhe të botës tjetër, të kujdeset për cështjet e njeriut në aspektin fizik, shpirtëror dhe psiqik, sepse ai dëshiron që muslimani të jetë i fortë në të gjitha aspektet. Besimtari i fortë është më i mirë dhe më i […]

Falënderim

  Në shenjë mirënjohjeje për kontributin Tuaj të cmuar dhënë për Shoqaten (Xhamin) „BASHKIMI“ shprehim:   FALËNDERIM