Archive for the ‘Imsakija’ Category

Lajmërim – Falja e Namazit të Fitër Bajramit 17.07.2015

Të nderuar besimtarë, ju informojmë se programi i Fitër Bajramit (17.07.2015) është si vijon: 04:47 – 05:00  Falja e Namazit të Sabahut, 05:00 – 06:00  Programi i Fitër Bajramit (ligjeratë, ilahi dhe recitime), 06:00 – 06:10  Falja e Namazit të Fitër Bajramit, 06:10 – 06:20  Hutbeja e Fitër Bajramit.