Archive for March, 2012

Internationaler Tag der Frau

  Der albanische Sport- und Kulturverein „BASHKIMI“ in Zusammenarbeit mit dem Verein „Albanische Frauenbewegung“ organisierte am 10. März 2012 um 14:00 Uhr eine Veranstaltung für den Internationalen Frauentag

Manifestimi për ditën e gruas

  Duke marrë parasyshë pozitën që duhet ta gëzon nëna (gruaja), shoqata shqiptare „BASHKIMI“ në bashkëpunim me shoqaten „Levizja e grave shqiptare“ këtu në Linz të Austris së epërme (OÖ) organizuan një manifestim kushtuar enkas nënës për ditën ndërkombëtare të gruas i cili u mbajtë me daten 10. Mars 2012 nga ora 14:00 në Produktionsschule […]

Manifestim për ditëlindjen e Profetit Muhammed a.s.

me Moton „Ti jetojm disa qaste me Muhammedin a.s.“ Shoqata Shqiptare „BASHKIMI“ e cila vepron në Linz të Austris së Epërme (OÖ) organizoi një Manifestim me rastin e ditëlindjes së Profetit Muhammed a.s., ku ishin të pranishëm shumë figura të njohura fetare dhe politike, mysafir të shumtë nga gjitha qytetet e Austris, kryesit e disa […]