Archive for June, 2012

“EZANI I BILALIT” ERDHI EDHE NË VJENË

 

IMAMËT DHE PRIFTËRINJT NË NDESHJEN MIQËSORE TË FUTBOLLIT

  Integrimi i muslimanëve në Austri është një nga prioritet e Bashkësisë islame të Austrisë dhe e muslimanëve në përgjithësi.  Në Austri zhvillohen shumë aktivitete multikulturore dhe multireligjioze si nga Bashkësia Islame, po ashtu edhe nga qendrat islame anekënd Austrisë.

Frauenstadtrundgang LINZ

Trajnimi i imamit dhe sfidat e kohës

Mr. Muhidin Ahmeti   „Në kushtet e sotme të jetës, zotëron ky ligj absolut: Ajo racë që nuk i vlerëson talentet e vet, ajo është e dënuar në shkatërrim…Sot ne e çojmë përpara jetën tonë, por nesër shkenca do të shkojë edhe një hap më përpara, e për fatin e njerëzve analfabetë nuk do të […]