Archive for December, 2012

FENOMENOLOGJIA E FESTAVE

 Mr. Muhidin Ahmeti Hyrje   Nuk ekziston pothuajse as edhe një bashkësi e vetme njerëzore në botë që nuk është e lidhur për disa ideale të larta, qëllime dhe aspirata. Në rrugën e realizimit të atyre qëllimeve, ajo kalon nëpër faza te ndryshme, disa prej të cilave lënë gjurmë të thella në qenien emocionale të […]

Fjalimi në Manifestimin për 100 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë

      28.11.2012 Të nderuar vëllezër dhe motra, bashkatdhetarë që veproni këtu në Austri – Linz dhe ju Shqiptarë të  gjitha trojeve  Shqiptare. U bënë 100vjet nga dita e shumë pritur dhe e paharruar kur në Vlorën heroike, mbas shumë shekujsh robërie, plaku i mencur i kombit tonë, heroi i popullit tonë Ismail Qemaili, shpalli […]

KUNDËR DHUNËS NË FAMILJE

  Zyra  për gratë, barazinë gjinore dhe integrim organizoi një fushatë kundër dhunës në familje, përkatësisht kundër dhunës ndaj gruas.