Archive for February, 2014

Shoqata Islame, Shqiptare „Bashkimi“ udhëton për vizitë drejt München-it

  Organizimi i rradhës i Sh.I.Sh. „Bashkimi“ ishte udhëtimi për në qytetin e München-it dhe vizita në disa vende të njohura të këtij qyteti. Udhëtimi ishte me datë 01.02.2014, e Shtunë, dhe nisja u bë nga lokalet e Xhamisë „Bashkimi“. Pas faljes së namazit të sabahut dhe mbas kafes së mëngjesit të gjithë ata që […]