Archive for November, 2015

Program festiv “28 Nëntori – dita e flamurit” në Shoqatën BASHKIMI – Linz

Të nderuar bashkëatdhetarë, më datë 28.11.2015 (e shtunë), me fillim nga ora 18:00, FTOHENI që të merrni pjesë në shënimin e datës më të rëndësishme kombëtare ditës së flamurit, pamvarësisë së Shqipërisë, ku i ftuar special për këtë mbrëmje është historiani Prof. Dr. Minir Ademi. Për nder të kësaj dite madhështore kombëtare organizohet edhe turniri në […]

Disa pamje nga mësim-besimi në lokalet e Xhamisë Bashkimi

Disa pamje nga mësim-besimi në lokalet e Xhamisë Bashkimi më datë 15.11.2015. Mësimdhënesit: Menderez ef. Alili (Imam në Xhaminë Bashkimi) Asim ef. Ibraimi (Mësimdhënës i Mësim-besimit) Për më tepër foto:

Hadithe të zgjedhura të Muham-medit a.s.

Falënderimi i takon All-llahut xh.sh, selamet janë mbi Muham-medin a.s dhe pasuesit e tij. Vëllezër besimtarë: Edhe në këtë hutbe  sjellim thënje të  Muham-medit a.s: Thotë Pejgamberi ynë Muham-medi a.s:

Tribunë: Të ushqyerit shëndetshëm. Ligjërues: Prof. Fadil Bajrami

Bashkëatdhetarë të nderuar! Me datë 07.11.2015 (e shtunë), nga ora 18:00, në lokalet e Shoqatës “BASHKIMI” organizohet një tribunë: “Të ushqyerit shëndetshëm”, në të cilën fjalën kryesore do ta ketë Prof. Fadil Bajrami, i ftuar enkas për këtë tribunë. Do të shtjellohen tema të ndryshme rreth të ushqyerit, poashtu do të ket hapësirë për pyetje […]