Archive for May, 2017

Imsakija 2017/1438

  kliko këtu…  

URIME MUAJI I SHENJTË I RAMAZANIT

Të nderuar vëllezër dhe motra kudo që ndodheni ne emër të Kryesisë së xhamisë BASHKIMI ju pershëndesim me paqën dhe sigurin qe vjen prej Krijuesit tonë, Mëshirues dhe Meshirbërës dhe tju uroj Gëzuar muajin e Begat te Ramazanit.

“Trajtimi i barabartë në vendin e punës”

Falenderojmë të gjithë ata që me pjesëmarrjen e tyre e begatuan programin me temën „Trajtimi i barabartë në vendin e punës“ ku kishim të ftuar ligjeruesen Mag. Ulrike Salinger, poashtu mysafire ishte edhe Sonja Sovic nga ÖGB.   Pas një ligjerate shumë informative u parashtruan shumë pytje dhe gjatë ndejës me biseda të lira u […]

Gleichbehandlung in der Arbeitswelt

Eine sehr erfolgreiche Veranstaltung zum Thema: Gleichbehandlung in der Arbeitswelt, organisiert vom Dachverband der albanischen Vereine in Linz, geleitet von Frau Jehona Sahiti-Jaha – Obfrau des DAV, Herrn Skender Shakiri – Obmann des Albanischer Sport- und -Kulturverein „Bashkimi“ und Frau Mevlude Asani – Obfrau des Frauenverein „Ardhmëria“.