Archive for May, 2019

Info rreth faljes së Namazit të Fitër Bajramit

Urimi me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit

Te nderuar Bashkeatdhetare, te nderuar vellezer dhe motra. Neser fillon Muaji i Shenjte i Ramazanit. Muaj i Tolerances, dashurise dhe solidaritetit. Ramazani është muaji ku na bashkojnë edhe më tepër ibadetet e namazit, syfyrit e iftarit, zeqati e sadakaja, solidariteti e bamirësia, mirëkuptimi e përkujdesja ndaj atyre që kanë nevojë, thërret që të jemi edhe […]