Archive for March, 2021

Vazhdojnë punimet tek objekti i ri

Të nderuar besimtarë dhe besimtare! Ju informojmë se punimet në xhaminë “Bashkimi” në Linz janë në fazën përfundimtare, por mjetet nuk na mjaftojnë për përmbylljen e tyre. Prandaj, ju apelojmë të na ndihmoni materjalisht. Shpërblimin do ta merrni nga Allahu xh.sh. Pejgamberi a.s. ka sihariquar ata që ndihmojnë për ndërtimin e xhamive me një shtëpi […]