Lajmërim – Falja e Namazit të Fitër Bajramit 17.07.2015

Fiter Bajrami 2015

Të nderuar besimtarë,

ju informojmë se programi i Fitër Bajramit (17.07.2015) është si vijon:

04:47 – 05:00  Falja e Namazit të Sabahut,

05:00 – 06:00  Programi i Fitër Bajramit (ligjeratë, ilahi dhe recitime),

06:00 – 06:10  Falja e Namazit të Fitër Bajramit,

06:10 – 06:20  Hutbeja e Fitër Bajramit.

Vendi i faljes (Adresa) së Namazit të Fitër Bajramit është:

    Volkshaus Neue Heimat

     Vogelfängerplatz 4

     Linz 4030

Me këtë rast, të gjithë besimtarëve musliman ua urojmë festën e madhe të Fitër Bajramit, duke iu dëshiruar harmoni dhe gëzim në familjet tuaja. Lusim Zotin e Madhëruar që t´ua pranon të gjitha lutjet dhe adhurimet tuaja.

Fiter Bajrami 2015
Fiter Bajrami 2015
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply