Shëtitja me biçikleta 10. Maj 2014

Foto 1 (6)

Ashtu siç ju njoftuam ditë më parë, Shoqata Bashkimi organizoi një shëtitje me biçikleta, me relacion: Linz – Wels dhe anasjelltas. Nisja u bë nga Shoqata Bashkimi në ora 08:00, duke vazhduar kështu drejt Leonding-ut, pastaj Traun, ku vizituam liqenin artificial “Oeder See”. Pastaj arritem në qytetin e Welsit, ku së pari vizituam Shoqaten Iliria, pastaj vizituam Xhaminë e shqiptarëve të Wels-it dhe për fund patëm rastin të shohim edhe Xhaminë e Bashnjakëve.

Falemderojmë përzemërsisht të gjithë ata që iu bashkangjitën këtij projekti të Shoqatës Bashkimi. shiko fotot…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply